Snelkoerier in Antwerpen

24/7 beschikbaar
100% veilige levering
Lokaal en internationaal

Als u op zoek bent naar een snelkoerier in Antwerpen, heeft u deze nu gevonden. Javetra Services is de snelkoerier bij uitstek voor bedrijven gevestigd in Vlaanderen. Wij verzorgen met plezier al uw transport in binnen- en buitenland. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze uitstekende service.

Heeft u vragen over containertransport?

Overzicht containers
Container leeghalen

Uw snelkoerier in Antwerpen en de rest van Vlaanderen

U schakelt een snelkoerier als Javetra Services in als u een expressverzending heeft die snel moet worden geleverd in Vlaanderen of daarbuiten. Onze koeriersdienst uit Antwerpen heeft hier een ruime ervaring mee en verzorgt eigenhandig alle sneltransport tot 1350 kilogram. Zoekt u een snelkoerier in Antwerpen of elders in Vlaanderen voor een grotere lading? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. Wij werken namelijk samen met betrouwbare partners voor grotere transporten.

Meer dan enkel uw snelkoerier in Vlaanderen

Vanuit onze locatie aan de haven van Antwerpen, biedt Javetra Services u meer aan dan onze expertise als snelkoerier. Zo laat u ons ook andere soorten transport regelen. Denk hierbij aan ADR transport of containertransport over zee, maar ook koeltransport en opslag behoren tot onze mogelijkheden.

Vraag een offerte aan voor uw sneltransport

U kunt eenvoudig onze snelkoerier inschakelen voor uw spoedlevering in Antwerpen of elders in Vlaanderen. Vraag een offerte aan door te bellen naar (+32) 03 542 21 11 of te e-mailen naar info@javetra.be. Als u deze aanvaardt, ondernemen wij de volgende stappen zodat uw zending tijdig aankomt op de gewenste bestemming.