Koeriersdienst in Antwerpen

Home » Koeriersdienst Antwerpen
24/7 beschikbaar
100% veilige levering
Lokaal en internationaal

Javetra Services is de koeriersdienst bij uitstek in Antwerpen en omgeving; weinig andere koeriersbedrijven kunnen onze ruime diensteverlening evenaren. Zoekt u dus nog een betrouwbaar koeriersbedrijf in Antwerpen, dan kunt u uw zoektocht nu staken en in zee gaan met ons transportbedrijf. Hoe kan onze koeriersdienst in Antwerpen u helpen?

Heeft u vragen over containertransport?

Overzicht containers
Container leeghalen

Professionele koeriersdienst gevestigd in Antwerpen

In Antwerpen vindt u heel wat koeriersbedrijven, maar weinig andere kunnen ons koeriersbedrijf evenaren. Onze koeriersdienst is namelijk niet enkel actief in Antwerpen, maar ook in de rest van Vlaanderen en in het buitenland. We staan bovendien paraat voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kan iedereen beroep doen op de ervaring van ons koeriersbedrijf uit Antwerpen.

Snelle koeriersdienst in Antwerpen en omgeving

Zoekt u naar koeriersbedrijven in Antwerpen omdat u in deze regio moet spoed goederen wilt laten leveren? Ook dan staat ervaren koeriersbedrijf Javetra Services te Antwerpen voor u klaar. We doen namelijk ook dienst als snelkoerier voor ladingen tot 1350 kilogram. Voor grotere ladingen werken we dagelijks samen met betrouwbare partners. Dat maakt onze koeriersdienst te Antwerpen geschikt voor alle leveringen.

Laat ons uw transport regelen

Wilt u onze koeriersdienst in Antwerpen inschakelen voor uw transport in binnen- of buitenland? Dan zijn wij u graag van dienst met onze uitgebreide dienstverlening. Vertel ons wat voor transport ons koeriersbedrijf uit Antwerpen moet verzorgen en wij bezorgen u een gepaste offerte. Stuur hiervoor een e-mail naar info@javetra.be of bel naar (+32) 03 542 21 11. In tegenstelling tot vele andere koeriersbedrijven in Antwerpen, zijn wij telefonisch 24/24 beschikbaar voor dringende vragen.