Wat onderscheid ons van andere koeriersbedrijven in België?

24/7 beschikbaar
100% veilige levering
Lokaal en internationaal

Zoek niet verder naar geschikte koeriersbedrijven in België die uw transport kunnen verzorgen. Doe beroep op de beste koeriersdienst van Vlaanderen: Javetra Services te Antwerpen. Als koeriersbedrijf specialiseren we ons in professioneel transport in Vlaanderen, maar ook de rest van België en het buitenland. Wat voor transport mogen we voor u verzorgen?

Heeft u vragen over containertransport?

Overzicht containers
Container leeghalen

Een van de beste koeriersbedrijven in België

Een van de beste koeriersbedrijven in Vlaanderen én België, zo durven we onszelf te noemen. De koeriersdienst van Javetra Services in Vlaanderen is namelijk exceptioneel. Weinig andere koeriersbedrijven in België durven een 100% veilige en tijdige levering garanderen, zoals ons koeriersbedrijf in het hart van Vlaanderen doet. Als koeriersdienst zijn we bovendien actief en heel Vlaanderen en bieden we een zeer uitgebreide diensteverlening aan. Denk hierbij aan:

Zo kan elk bedrijf in Vlaanderen en daarbuiten beroep doen op onze uitstekende koeriersdienst, ongeacht de aard van het transport.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over hoe de koeriersdienst van Javetra Services zich onderscheidt van andere koeriersbedrijven in Vlaanderen? We vertellen u graag alles over ons als u ons contacteert. Bel naar (+32) 03 542 21 11 of stuur een e-mail naar info@javetra.be. Via deze weg vraagt u ook eenvoudig een offerte aan bij ons koeriersbedrijf in Vlaanderen. Voor dringende vragen kunt u ons 24/24 bellen op bovenstaand nummer.