Internationale koerierdienst

Home » Internationale koeriersdienst
24/7 beschikbaar
100% veilige levering
Lokaal en internationaal

Javetra Services uit Antwerpen verzorgt een internationale koerierdienst voor bedrijven. Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner voor uw transport naar het buitenland? Dan staan wij voor u klaar met uitgebreide service in binnen- en buitenland.

Heeft u vragen over containertransport?

Overzicht containers
Container leeghalen

Internationale koerierdienst van topkwaliteit

Voor een internationale koerierdienst van de hoogste plank klopt u aan bij ons logistieke bedrijf uit Antwerpen. Als expert in transport verzorgen wij namelijk al uw leveringen naar binnen- en buitenland. Daarbij profiteert u van topservice die 24/24 voor u paraat staat. Wij garanderen een 100% veilige levering, ongeacht de aard en grootte van uw project. Onze internationale koerierdienst is namelijk beschikbaar voor collectieve, volledige en gedeeltelijke zendingen. Ook groupage behoort overigens tot onze dienstverlening.

Uw logistieke partner voor alle soorten transport

Javetra Services is niet enkel actief als internationale koerierdienst over land of over zee, wij staan ook paraat als expresskoerier in Antwerpen. Heeft u dus een levering die snel op zijn eindbestemming moet aankomen? Dan regelen wij dit voor u zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Zoek dus niet verder naar koeriersbedrijven in België, ga in zee met onze internationale koerierdienst voor al uw transport naar het buitenland.

Vraag een offerte aan voor uw internationaal transport

Wilt u ons internationaal transportbedrijf inschakelen voor uw koeltransport, containertransport of een ander type zending? We horen graag wat uw wensen zijn en bezorgen u vervolgens een offerte op maat. Contacteer ons hiervoor via een e-mail naar info@javetra.be of bel het nummer (+32) 03 542 21 11.