Expresskoerier in Vlaanderen

24/7 beschikbaar
100% veilige levering
Lokaal en internationaal

Bent u op zoek naar een expresskoerier in Vlaanderen die uw expresstransport kan leveren via expresslevering? Doe dan beroep op de professionele expressdienst van Javetra Services doorheen heel Vlaanderen. Ons transportbedrijf in Antwerpen helpt u graag uit de brand met een snelle expresslevering van uw goederen naar de eindbestemming in Vlaanderen. Lees verder en ontdek hoe ons bedrijf uit Vlaanderen u kan helpen met expresstransport.

Heeft u vragen over containertransport?

Overzicht containers
Container leeghalen

Uw snelle expresskoerier voor een expresslevering in heel Vlaanderen

Als expresskoerier zijn we gevestigd in Antwerpen, maar verzorgen we expresstransport doorheen heel Vlaanderen. Zo zorgt een expresskoerier van ons bedrijf via expresslevering dat uw goederen snel aankomen op eender welke bestemming in Vlaanderen. Wilt u goederen onder 1350 kilogram versturen via onze expressdienst in Vlaanderen? Dan regelen onze ervaren medewerkers dit zelf. Heeft u een grotere lading die u wenst te versturen in Vlaanderen? Geen probleem! Ook dan staat onze expressdienst klaar voor uw professionele expresslevering in Vlaanderen, dankzij onze betrouwbare partners. Zo kunt u steeds terecht bij ons bedrijf in Vlaanderen voor al uw expresstransport.

Ontdek onze ruime dienstverlening

Javetra Services is niet enkel actief als snelkoerier. We bieden een ruime dienstverlening aan in de logistiek. Deze diensten zijn voornamelijk gericht op bedrijven, maar zijn ook beschikbaar voor particulieren. Zo doet u beroep op onze expressdienst, maar ook op onze kennis in containertransport over zee, in groupage en zelfs koeltransport in Vlaanderen.

Vertel ons uw transportwensen

Wenst u meer te weten over onze diensten als expresskoerier in Antwerpen en elders in Vlaanderen? Wilt u ons inschakelen voor een andere logistieke dienst? Vertel ons uw wensen en wij stellen een offerte op maat op. Stuur hiervoor een e-mail naar info@javetra.be of bel ons op (+32) 03 542 21 11. Via dit nummer zijn wij 24/24 beschikbaar voor dringende vragen.