Expresskoerier in Antwerpen

24/7 beschikbaar
100% veilige levering
Lokaal en internationaal

Bent u op zoek naar een expresskoerier die uw expresslevering kan bezorgen in Antwerpen of omgeving? Doe dan beroep op het expresstransport van Javetra Services uit Antwerpen. Wij zorgen dat uw goederen in perfecte staat en snel op hun bestemming aankomen, hetzij in Antwerpen of elders in Vlaanderen.

Heeft u vragen over containertransport?

Overzicht containers
Container leeghalen

Uw professionele expresskoerier te Antwerpen

Als specialist in transportdiensten verzorgt ons bedrijf uit Antwerpen ook expresstransport voor bedrijven. Heeft u een levering onder 1350 kilogram die snel op zijn bestemming moet aankomen? Dan zorgt onze interne expresskoerier uit Antwerpen dat dit correct en tijdig gebeurt. Heeft u een grotere lading die u wilt versturen via expresskoerier in Antwerpen of omgeving? Ook dan kunt u beroep doen op ons. Voor een grotere expresslevering werken we namelijk samen met betrouwbare logistieke partners in Antwerpen en omgeving. Zo weet u zeker dat uw goederen steeds tijdig aankomen op uw bestemming als u kiest voor expresstransport via ons bedrijf uit Antwerpen.

Meer dan enkel een expresskoerier in Antwerpen

Javatra Services biedt een ruime dienstverlening aan voor bedrijven en particulieren. Zo doet u niet enkel beroep op ons voor een expresslevering in regio Antwerpen, maar ook voor internationaal containertransport over zee, opslag en groupage. Zo bieden we als koeriersbedrijf in Antwerpen een ruime dienstverlening aan voor uw bedrijf en hoeft u slechts in zee te gaan met een betrouwbare partner voor uw expresstransport of ander type transport in Antwerpen en omgeving.

Bel ons voor een offerte

Wilt u Javetra Services uit Antwerpen inschakelen als expresskoerier voor uw expresslevering? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat. Stuur een e-mail naar info@javetra.be of bel het nummer (+32) 03 542 21 11. Telefonisch zijn wij 24/24 beschikbaar voor dringende vragen.